انواع مردم در زمان حضرت پیامبر (ص) با بیان حجت الاسلام و المسلمین جعفر واضحی


نوشته شده توسط : ادمین

1402-09-12

بازدید : 89

انواع مردم در زمان حضرت پیامبر (ص) با بیان حجت الاسلام و المسلمین جعفر واضحی

همزمان با ایام فاطمیه و حزن اهل بیت علیهم السلام حجت الاسلام و المسلمین جعفر واضحی به بیان تقسیم بندی مردم زمان پیامبر اسلام (ص) پرداختند. ایشان طی سلسله بیاناتی گفتند:

گروهی بودند که اهل صدق بودند چه در ظاهر و چه در باطن گوش به فرمان پیامبر اسلام (ص) بودند. 

گروهی زمان پیامبر (ص) بودند که احکام را رعایت میکردند اما علنا گاهی با دستور پیامبر (ص) مخالفت میکردند اینها اهل انحراف هستند.

دسته دیگری هست که در ظاهر مانند اهل صدق بودند ولی در پشت پرده آنها گاهی مخالفت پیامبر (ص) را میکردند. یعنی در ظاهر مثل اهل صدق بودند و در ظاهر یکبار هم علنا مخالفت نمیکردند. در باطن هیچ اعتقادی نداشتند نه به پیامبر (ص) و نه به اسلام، اینها اهل نفاق بودند.

مدرسه علمیه امام محمد باقر علیه السلام

تعداد صحابه پیامبر (ص) حداقل 110 هزار نفر بوده اند. از بین این افراد آمار های مختلفی برای اهل صدق هست از 3 نفر و 5 نفر و 7 نفر.

هجوم به خانه حضرت زهرا سلام الله علیها حداقل سه بار رخ داده است و آن هجومی که باعث آسیب جدی به حضرت زهرا سلام الله علیها و سقط حضرت محسن شد هجوم سوم بوده است.

هجوم اول زمانی بود که حضرت علی علیه السلام مشغول جمع آوری قرآن بودند. 

هجوم دوم هفت روز بعد از دفن پیامبر (ص) بوده است که عده ای تحصن کردند و گفتند ما فقط با امیرالمومنین علیه السلام بیعت میکنیم هجوم دوم این تحصن را شکست. حدودا 14، 15 نفر بودند که در آن زمان اهل صدق بوده اند. دو نفر خیلی آسیب دیدند یکی سلمان و دیگری زبیر که با کتک از آنها بیعت گرفتند. بقیه چه عوام چه خواص یا منحرف بودند یا منافق. 

هجوم سوم طبق شواهد و قرائن مختلف در ربیع الثانی رخ داده است که باعث آسیب جدی به حضرت زهرا سلام الله علیها شده بود.

برخورد پیامبر (ص) با سه گروه

پیامبر (ص) به صورت علنی اهل صدق را تعریف و تمجید و معرفی میکردند. پیامبر (ص) اهل انحراف را هم به مردم معرفی میکردند به اینکه خبیث هستند منحرف هستند مثلا فرمودند خدا بنی امیه را لعنت کند اجازه ندهید که 40 نفر از نخبگان بنی امیه مقام بگیرند که اگر بگیرند قرآن را به نفع خود تفسیر میکنند و....

چنین تعبیر را پیامبر (ص) برای دو قبیله دیگر آوردند بنی مروان و بنی العاص.

راجع به اهل نفاق، پیامبر (ص) دیگر اسم نیاوردند و فقط نشانه گفتند. اهل نفاق را نمیتوان اسم آورد. آنقدر نفوذشان در جامعه زیاد بوده که گاهی پیامیر (ص) به منافق پست و مقام داده اند، چرا که پیامبر میدانند او منافق است اما مردم نمیدانند. گاهی برخورد صریح با برخی افراد نمیتوان کرد حتی اگر پیامبر (ص) متولی امور باشد. 

این سه دسته اصحاب فقط برای پیامبر (ص) نیست بلکه اطراف تمام رهبران توحیدی جامعه است. حتی در زمان حضرت علی علیه السلام. 

همین یه گروه هم در دهه پنجاه دور مرحوم امام خمینی (ره) نیز بودند و امروز نیز همین سه گروه اطراف مقام معظم رهبری هستند و مهمترین وظیفه ما در جامعه این است که این سه گروه را به مردم معرفی کنیم که مثلا جای ابوذر مردم سراغ اشعث نروند. 

 

 




تگ ها :

     شهادت طلبه طلاب حوزه علمیه امام محمد باقر فاطمیه

پست های مشابه :


ارسال نظر

هنوز این پست نظر ندارد