مصاحبه با طلبه نخبه محمد سلیمانی _ مدرسه علمیه امام محمد باقر


نوشته شده توسط : ادمین

1402-11-10

بازدید : 312

مصاحبه با طلبه نخبه محمد سلیمانی _ مدرسه علمیه امام محمد باقر

طلبه نخبه محمد سلیمانی از طلاب مدرسه علمیه امام محمد باقر علیه السلام هستند که در المپیاد سراسری حوزه علمیه قم حائز رتبه اول در رشته فقه و اصول شدند.

 مصاحبه ای با ایشان در مورد نحوه تحصیل و عوامل موثر در موفقیت با ایشان انجام و به منظر مخاطبان قرار داده شده است.

 

1-لطفا خود را معرفی کنید. 

محمد سلیمانی هستم طلبه حوزه علمیه امام محمد باقر علیه السلام.

 

2-چند وقت هست که طلبه هستید؟

هشت سال است که مشغول تحصیل دروس حوزوی هستم.

 

3-علاقه شما به چه دروسی از حوزه هست؟

بیشتر علاقه مند به فقه هستم‌.

 

4-بطور روزمره چقدر درس می خوانید؟

معمولا بین ۶ تا ۱۰ ساعت.

طلبه نخبه محمد سلیمانی _ مدرسه علمیه امام محمد باقر علیه السلام

 

5-برای المپیاد حوزه چطور برنامه ریزی کردید؟

نسبت به محدوده آزمون تا حدودی از قبل آمادگی داشتم و چند روز قبل از المپیاد برنامه ریزی کردم و محدوده مطالعاتی را در این مدت مطالعه کردم.

شیوه مطالعاتی هم به این صورت بود که روزانه قسمتی از فقه را مطالعه میکردم و نمونه سوالات مختلف را هم میدیدم و نسبت به اصول نیز همین کار را انجام دادم.

نکته مهمی که در مسابقات المپیاد باید به آن توجه داشت این است که سوالات کاملا متن محور هستند و طلاب باید هنگام مطالعه توجه ویژه ای به متن داشته باشند و صرفا مطالب را حفظ نکنند‌.

 

6-نقش مدرسه امام محمد باقر (ع) در زمینه سازی درس طلاب را چگونه ارزیابی می کنید؟ 

مدرسه امام باقر مدرسه خوب و دارای اساتید با تجربه است و برای کسانی که قصد دارند تمرکز خود را بر روی مطالعه بگذارند و از حواشی به دور باشند بسیار خوب و قابل استفاده است.

امکانات مدرسه نیز بسیار خوب است و مدیریت محترم مدرسه در جهت بهبود معیشت و شرایط درسی طلاب زحمت زیادی می‌کشند

.

7-آیا فعالیت های علمی غیر از نظام درسی حوزه را دارید؟ 

بله بنده در کنار دروس حوزوی مشغول تحصیل در رشته حقوق نیز میباشم به این صورت که صبح تا ظهر مشغول دروس حوزوی هستم و بعدظهر ها نیز در کلاس های رشته حقوق شرکت میکنم .

 

8-چکار کنیم که انگیزه درس خواندن در ما ایجاد شود؟ 

برای ایجاد انگیزه و تلاش هر طلبه باید هدفش از تحصیل در حوزه را با توجه به علاقه و استعدادی که دارد مشخص کند تا دچار سردرگمی و تشویش خاطر نباشد و موانع مطالعه را از میان بردارد و فقط متمرکز در درس و رسیدن به هدف خود باشد.

اگر طلاب هدف بالایی برای خود ترسیم کنند و واقعا بخواهند تاثیر گذاری زیادی برای اسلام و انقلاب داشته باشند طبعا باید برای رسیدن به آن تلاش کنند و خوب درس بخوانند.

به نظر من یکی از بهترین کارهایی که کمک میکند انگیزه کافی برای مطالعه در طلاب ایجاد شود ارتباط مستمر با علما و بزرگان علمی است که میتواند به صورت حضوری و یا دنبال کردن سخنان و خاطرات آنها و تجربه هایی که در مسیر موفقیت خود به دست آورده اند باشد.

9-به نظر شما پیشرفت علمی طلاب چقدر مهم است؟ 

 از آنجایی که دین اسلام مهمترین شئون زندگی هر مسلمان می‌باشد و همواره در تمام لحظات عمر انسان می‌تواند باعث رشد و تعالی او شود و علاوه بر آن با توجه به اینکه در کشور ما تمامی قوانین باید مطابق با قواعد اسلام باشد، پیشرفت علمی طلاب بسیار حائز اهمیت است چرا که سواد بالای طلاب میتواند هم در زندگی و دین داری افراد و هم در بهبود قوانین و مشکلات کشور بسیار تاثیرگذار و راهگشا باشد.

 

9-در پایان چه نصیحتی برای طلاب دارید؟

مهمترین نصیحتی که همه ما باید به آن عمل کنیم این است که سرباز مخلص امام زمان باشیم و وظیفه خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم تا خداوند توفیق دهد بتوانیم در تبلیغ و ترویج اسلام و پیشرفت کشور و انقلاب اسلامی سهیم باشیم.




تگ ها :

     طلبه طلاب حوزه علمیه امام محمد باقر نخبگان نخبه

پست های مشابه :


ارسال نظر

هنوز این پست نظر ندارد